شهردار مریوان از اجرای نهضت آسفالت در شهر خبر داد و اعلام کرد: در سال گذشته، ۳۲ هزار تن آسفالت در محلات مختلف، به ویژه ۱۴ محله حاشیه‌نشین و محروم، انجام شده است.

به گزارش خبرنگار زریوار خبر، روز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه دانیال فتاحی شهردار مریوان در نشست خبری فم تور گردشگری اصحاب رسانه استان کردستان به تشریح پروژه‌های عمرانی و فرهنگی در این شهر پرداخت.

فتاحی در ابتدا به پروژه‌های اربعین اشاره کرد و گفت: اصلاح هندسی در میدان قبر درویش لاین رفت که گره ترافیکی بود، به‌منظور تسهیل تردد زائران اربعین انجام شده است.

وی همچنین به پروژه احداث آبشار صخره‌ای در پُل دریاچه زریبار و نصب مجسمه ماموستا قانع اشاره کرد که به‌عنوان یک نماد فرهنگی اجرا شد و با هزینه آن حدود ده میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.

شهردار مریوان به پروژه‌های دیگر نیز اشاره کرد و گفت: در راستای بهبود زیرساخت‌های شهری اصلاح هندسی در میدان ماموستا ناری انجام شده است و این پروژه بااعتبار دو و نیم میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.

وی همچنین از اصلاح میدان استادیوم قدیم خبر داد که در ۴۵ روز کاری بااعتبار سه میلیارد و دویست میلیون تومان به بهره‌برداری رسید.

فتاحی از نهضت آسفالت در شهر خبر داد و اعلام کرد که در سال گذشته، ۳۲ هزار تن آسفالت در محلات مختلف شهر انجام شده است.

وی به آسفالت ۱۴ محله حاشیه‌نشین و محروم اشاره کرد که شامل: دارسیران، تپه موسک، تازه‌آباد، بلچه سور و … بودند و افزود: این اقدامات به تردد آسان همشهریان کمک کرده است.

شهردار مریوان در بحث سیما و منظر، از احیای سبز معابر و رفیوژهای سطح شهر خبر داد و گفت: ۱۴ هزار مترمربع فضای سبز به سطح شهر اضافه کردیم.

وی به مشکلات جدی ناشی از انباشت زباله نرسیده به ورودی شهر اشاره کرد و گفت: از طرف گاران که به سمت داخل شهر می‌آییم با کوهی از زباله مواجه می‌شویم که نه‌تنها سیمای زشتی دارد، بلکه از نظر آلایندگی نیز بر روی رودخانه کلین کبود تأثیر منفی می‌گذارد.

وی افزود: زمانی که بنده به‌عنوان شهردار این شهر منصوب شدم، هیچ فاز مطالعاتی در سایت پسماند دفع زباله انجام نشده بود خوشبختانه با همکاری تیم دانشگاه شهید بهشتی نقشه راهی دراین‌خصوص تدوین شده است که شامل چهار فاز مطالعاتی می‌باشد.

فتاحی به تشریح فازهای این طرح پرداخت و گفت: فاز اول شامل اجرای چهار لندفیل است که لندفیل شماره یک آن با افق چهارساله آغاز شده است. مرحله دوم به ساخت استخر شیرابه اختصاص دارد تا از جذب آب‌های زیرزمینی جلوگیری شود و آلودگی ایجاد نکند. مرحله سوم نیز به اجرای سورتینگ ۲۵۰ تنی مربوط می‌شود که به تفکیک زباله‌ها می‌پردازد. در نهایت، فاز چهارم تبدیل زباله به سوخت جایگزین (RDF) اختصاص دارد که در حال حاضر در اصفهان و کشور ارمنستان تولید می‌شود و برای مصرف پتروشیمی‌ها استفاده می‌گردد.

وی با ابراز خرسندی از پیشرفت‌های انجام شده از آرش لهونی استاندار کردستان به‌خاطر ارائه تسهیلات ۷۰ تا ۸۰ میلیاردتومانی در خصوص مدیریت زباله در شهر مریوان تشکر کرد.

شهردار مریوان همچنین به پروژه کمربندی غربی و شرقی شهر اشاره کرد و گفت: تملک کمربندی غربی حل شده و خوشبختانه پیشرفت فیزیکی خوبی دارد.

وی تأکید کرد: این پروژه به‌عنوان یک اقدام مهم در راستای تسهیل تردد و عبورومرور در شهر در نظر گرفته شده است.

فتاحی همچنین به پروژه‌های دیگر اشاره کرد و گفت: اجرای کمربندی چهل‌وپنج‌متری در حال حاضر در حال انجام است و امیدواریم با پیشرفت این پروژه مشکلات ترافیکی شهر کاهش یابد.

وی در ادامه به بحث حقوق و مزایای پرسنل شهرداری اشاره کرد و گفت: خوشبختانه حقوق و عیدی پرسنل به‌موقع پرداخت شده و تلاش می‌کنیم تا مشکلات مالی را به حداقل برسانیم.

در پایان، شهردار مریوان به اهمیت همکاری مردم و نهادهای مختلف در پیشبرد پروژه‌های عمرانی و فرهنگی تأکید کرد و گفت: امیدواریم با همدلی و همکاری بتوانیم به بهبود وضعیت شهر و زندگی مردم کمک کنیم.