بازار بزرگ عرضه گیاهان بهاری در مریوان با همت شهرداری و تلاش شهردار این شهر، در ضلع غربی ساختمان شرکت گازرسانی و روبروی پارک شانو دایر شد تا زمینه‌ای مناسب برای خرید و فروش انواع گیاهان بهاری فراهم کند.

سیوان نیک پی مدیر عامل سازمان مشاغل شهری در گفتگو با خبرنگار زریوار خبر گفت: بازار بزرگ عرضه گیاهان بهاری به همت شهرداری مریوان و تلاش‌های مستمر شهردار مریوان در ضلع غربی ساختمان شرکت گازرسانی و در روبروی پارک شانو دایر گردید.

مدیر عامل سازمان مشاغل شهری، در این خصوص اظهار کرد: این بازار به منظور فراهم آوردن زمینه‌ای مناسب برای عرضه و خرید انواع گیاهان بهاری ایجاد شده است.

وی همچنین تأکید کرد: با در نظر گرفتن فضای مناسب برای پارکینگ وسایل نقلیه و غرفه‌بندی منظم، این اقدام به تسهیل دسترسی شهروندان به محصولات گیاهی کمک خواهد کرد.

نیک پی افزود: شهرداری مریوان تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا حرمت و شان دست‌فروشان گرامی حفظ گردد.

وی همچنین بر اهمیت ساماندهی این قشر شریف و زحمت‌کش تأکید کرد و نیاز به همکاری و تعامل متقابل با شهروندان و دست‌فروشان و کلیه کسبه و صنوف را مورد اشاره قرار داد.