فرمانده انتظامی مریوان گفت: در پی دستگیری سه سارق در شهرستان، اموال سرقتی به ارزش ۱۱ میلیارد ریال به صاحبان آنها بازگردانده شد.
طیب محمدی فرمانده انتظامی مریوان در گفتگو با خبرنگار زریوار خبر، اعلام کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت منزل و خانه باغ در این شهرستان، شناسایی و دستگیری سارقان به عنوان اولویت ماموران انتظامی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس پیشگیری و آگاهی با انجام بررسیهای تخصصی و اقدامات فنی موفق شدند در یک عملیات غافلگیرانه، سه نفر از سارقان را با هماهنگی مقام قضایی دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی مریوان بیان داشت: اموال سرقتی که ارزش ریالی آنها بالغ بر ۱۱ میلیارد ریال میباشد به صاحبان آنها تحویل داده شد.
وی در پایان از شهروندان خواست تا برای پیشگیری از وقوع سرقت، از تجهیزات بازدارنده مانند: نصب دزدگیر و قفلهای مستحکم استفاده کنند و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک به پلیس اطلاع دهند.
https://zariwarkhabar.com/?p=15265
Monday, 26 May , 2025