مرزبانان هنگ مرزی مریوان با اجرای چند عملیات منسجم و دقیق، موفق به کشف ۲۹ میلیارد ریال کالای قاچاق شامل سوخت، سیگار خارجی و احشام شدند و در این راستا ۱۰ متهم را دستگیر و ۱۰ دستگاه خودرو را توقیف کردند.

 مجید دالوند فرمانده هنگ مرزی مریوان در گفتگو با خبرنگار زریوار خبر، از موفقیت‌های چشمگیر مرزبانان این شهرستان در مبارزه با قاچاقچیان خبر داد.

وی تصریح کرد: در راستای طرح انسداد مرز و جلوگیری از ورود و خروج کالای قاچاق، یگان‌های مرزی این فرماندهی طی چند عملیات دقیق و منسجم، موفق به کشف مقادیر قابل توجهی کالای قاچاق شدند.

وی افزود: در این عملیات‌ها، مرزبانان موفق به کشف ۳ هزار و ۸۵۰ لیتر سوخت، ۶۶ هزار نخ سیگار خارجی، ۴۴ راس احشام از نوع گوسفند و مقدار قابل توجهی اقلام ضدفرهنگی قاچاق شدند و همچنین، در این عملیات‌ها ۱۰ دستگاه خودرو توقیف و ۱۰ متهم نیز دستگیر شدند.

فرمانده هنگ مرزی مریوان گفت: براساس نظر کارشناسان ارزش ریالی اقلام کشف شده بالغ بر ۲۹ میلیارد و ۶۴۰ میلیون ریال برآورد شده است.