مدیر تعزیرات حکومتی شهرستان مریوان گفت: در پی نظارتهای شدید تعزیرات حکومتی ۲ واحد قنادی و ۱ واحد نانوایی در شهرستان مریوان به دلیل تخلفات بهداشتی و گرانفروشی پلمب و تعطیل شدند.
شهرام خسروی مدیر تعزیرات حکومتی شهرستان مریوان در گفتگو با خبرنگار زریوار خبر، از تشدید نظارتها بر بازار در آستانه ماه مبارک رمضان داد.
وی ضمن تبریک این ماه پربرکت به شهروندان، اعلام کرد: گشت مشترک ویژهای به منظور کنترل قیمتها و کیفیت خدمات در ایام رمضان و نوروز برگزار شده است.
خسروی به اقداماتی که در این راستا انجام شده اشاره کرد و گفت: در این گشت، یک واحد نانوایی بربری یارانهای به دلیل گرانفروشی و عرضه خارج از شبکه، به مدت ۱۰ روز پلمب شد و همچنین، دو واحد صنفی قنادی به علت مشکلات بهداشتی تعطیل شدند.
وی تأکید کرد: نظارتها بهصورت دو شیفت صبح و عصر ادامه خواهد داشت و از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف، آن را از طریق شماره ۱۲۴ یا مراجعه حضوری به تعزیرات حکومتی گزارش دهند.
https://zariwarkhabar.com/?p=14132
Friday, 21 March , 2025