مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه بیت‌المقدس گفت: جبهه جنگ، تنها میدان نبرد فیزیکی نیست بلکه بستر اصلی جهادالهی است؛ جهادی که در آن، ایمان و اراده الهی بر تمام موانع فیزیکی و انسانی غلبه می‌کند، این جبهه، محل تلاقی اراده مؤمنانه با اهداف الهی است.

به گزارش خبرنگار زریوار خبر به نقل از کردتودی، حجت‌الاسلام طاها توکلی صبح امروز در همایش پرچم‌داران دین و اندیشه که در سنندج برگزار شد ضمن تبریک هفته بسیج اظهار داشت: روحیه جهادی یکی از ارکان اساسی تحقق آرمان‌های بزرگ اسلامی و تحقق عدالت در جامعه است و این روحیه، نه‌تنها در میدان‌های جنگ و نبردهای نظامی بلکه در همه حوزه‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نیز خود را به طور شگرفی نشان داده است.

 وی افزود: در تاریخ اسلام، روحیه جهادی به‌ویژه از سوی علما، طلاب، و دانشمندان دینی در دفاع از اصول و ارزش‌های اسلامی، در برابر ظلم و فساد و در راستای ایجاد تغییرات بنیادین در ساختار اجتماعی و سیاسی جوامع، تجلی‌یافته است و این روحیه باعث شد تا آنان به‌عنوان سنگرنشینان دین در برابر دشمنان اسلام و جریان‌های باطل، نقش‌آفرینی کنند و موازنه قدرت را تغییر دهند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه بیت‌المقدس کردستان بیان داشت: در طول تاریخ، در برهه‌های حساس، علمای دینی و طلاب همواره با روحیه‌ای جهادی به مقابله با انحرافات فکری، دینی و اجتماعی برخاسته‌اند. این روحیه باعث شد تا آنان نه‌تنها در عرصه‌های علمی، بلکه در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی نیز تحولاتی بزرگ ایجاد کنند.

 وی گفت: روحیه جهادی، به‌عنوان یک ویژگی برجسته در تاریخ اسلام، توانسته است موازنه قدرت را تغییر دهد و جبهه حق را در برابر جبهه باطل به پیروزی برساند. این روحیه همچنان در دل‌های مسلمانان و در حرکت‌های اجتماعی و سیاسی آنان جاری است و همواره به‌عنوان یک نیروی محرکه در مسیر تحقق آرمان‌های اسلامی و انسانی عمل می‌کند.

 حجت‌الاسلام توکلی در ادامه خاطرنشان کرد: رصدشناسی دشمنان به واسطه علما، یکی از ابزارهای مهم در راستای جهاد تبیین است که در تاریخ اسلام همواره مورد تأکید قرار گرفته است.

 وی گفت: علما با بهره‌گیری از بصیرت دینی و علمی خود، توانسته‌اند تحرکات و توطئه‌های دشمنان اسلام و جوامع مسلمان را شناسایی کرده و در جهت مقابله با آن‌ها، روش‌های مؤثری را ارائه دهند. این نوع رصد، تنها یک تحلیل سیاسی نیست، بلکه به طور ویژه به تحلیل جریان‌های فکری، فرهنگی و دینی دشمنان نیز پرداخته و در این زمینه، علما به‌عنوان پیش‌گامان جهاد تبیین عمل کرده‌اند.

 توکلی در ادامه خاطرنشان کرد: جریان‌شناسی طلاب و علما در مبارزه با جبهه باطل یکی از موضوعات کلیدی در تاریخ اسلام و تحولات اجتماعی ایران است که ریشه در آگاهی، تعهد دینی و فرهنگی دارد.

وی با اشاره به اینکه جریان‌شناسی طلاب و علما علیه جبهه باطل، در واقع نشانگر عمق ارتباط دین و سیاست در تاریخ اسلام است افزود: علمای دین به‌عنوان راهنمایان جامعه، همواره در برابر انحرافات و چالش‌هایی که در پی تهدید اصول و ارزش‌های اسلامی بر می‌خاست، واکنش نشان داده و درصدد اصلاح و هدایت جامعه بوده‌اند.

در ادامه این مراسم سردار جمشید رضایی جانشین فرماندهی سپاه بیت‌المقدس اظهار داشت: نخبگان، نتفذین، معتمدین و خواص به‌عنوان پیشرانه جامعه و به‌عنوان جهت‌دهنده فکری جامعه در همه فراز و نشیب‌ها و در همه عرصه‌های سیاسی، علمی، اجتماعی و… تأثیر گذارند.

وی گفت: بسیجیان به‌عنوان موتور محرکه این جامعه می‌توانند جامعه را به سمت‌وسوی موردنظر خود هدایت کنند؛ لذا اگر این قشر تأثیرگذار سازماندهی شود معتمدین بر این قشر تأثیرگذار نخواهند توانست نفوذ کنند.

 

انتهای خبر/