مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: میزان جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان تاکنون ۴۳ میلیون قطعه بوده که در مقایسه با تولید ۴۷ میلیون قطعهای کل سال گذشته ۱۵ درصد افزرایش داشته است.
به گزارش زریوار خبر به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، سیدمادح حسامی اظهار کرد: میزان جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان تاکنون ۴۳ میلیون قطعه بوده که در مقایسه با تولید ۴۷ میلیون قطعهای کل سال گذشته ۱۵ درصد افزرایش داشته است.
وی تصریح کرد: براساس پیشبینی صورت گرفته این میزان جوجهریزی تا پایان سال به ۵۰ میلیون قطعه میرسد.
وی با بیان اینکه تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم اولویت ما در بخش طیور بوده است، خاطرنشان کرد: با کاهش هزینههای تولید در گوشت مرغ و تخممرغ به عنوان یکی مهمترین منابع پروتئین حیوانی با قیمت مناسب در اختیار مصرفکنندگان قرار گیرد.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه ۶۹۶ واحد از ۷۵۴ واحد پرورش مرغ گوشتی دارای پروانه بهرهبرداری در استان فعال است، افزود: ۶۰ واحد مرغ گوشتی برابر با ۸ درصد از کل واحدهای مرغداری استان در حال حاضر غیرفعال هستند.
حسامی اظهار کرد: افزایش تعداد واحدهای مرغداری فعال در استان نشان از توجیه اقتصادی بالای فعالیت در این زمینه است.
تولید ۱۰۰ هزار تن گوشت مرغ در کردستان
وی گفت: حمایت از واحدهای پرورش مرغ تخمگذار ، پرورش مرغ مادر گوشتی و راهاندازی واحدهای بزرگ مرغداری از اولویتهای مهم سازمان جهاد کشاورزی در استان است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان عدم پرداخت تسهیلات بانکی را یکی از چالشهای موجود در حوزه پرورش مرغ و طیور در استان دانست و عنوان کرد: اگر تسهیلات بانکی به موقع و بر اساس نیاز استانها توزیع شود بسیاری از مشکلات این حوزه مرتفع میشود.
به گفته وی، در صورت تخصیص به موقع و کافی تسهیلات بانکی کردستان به یکی از استانهای برتر در زمینه صنعت دام و طیور کشور تبدیل خواهد شد.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه میزان تولید گوشت مرغ در استان تا پایان سالجاری ۱۰۰ هزار تن است، گفت:۷۰ درصد از این تولیدات نیاز استان به مصرف گوشت مرغ را تامین و ۳۰ درصد مازاد تولید نیز به دیگر استانهای کشور صادر میشود.به گفته حسامی، در حال حاضر بیش از ۱۳ استان کشور مصرف کننده مرغ تولیدی کردستان هستند.
https://zariwarkhabar.com/?p=13106
Saturday, 18 January , 2025