امام جمعه مسجد قبای مریوان با بیان اینکه غفلت از زمان، زیان آشکار انسان است، گفت: «زمان و عمر» را اصلی‌ترین سرمایه انسان و محور تفاوت میان رستگاری و خسران است.

به گزارش زریوار خبر، ماموستا سیدمصطفیذحسینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مسجد جامع بهاران مریوان، با اشاره به سوره مبارکه «عصر»، این سوره را هشداری جدی برای تمامی انسان‌ها دانست.

وی بیان کرد: خداوند با سوگند به زمان، بر اهمیت این لحظاتِ در حال گذر تأکید کرده و تصریح می‌کند که تمام انسان‌ها در خسران‌اند، مگر کسانی که ایمان آورده و در مسیر عمل صالح، حق و صبر گام برمی‌دارند.

ماموستا حسینی با استناد به آرای مفسران بزرگ اهل‌سنت همچون ابن‌کثیر و طبری، اظهار داشت: خداوند به زمان سوگند یاد می‌کند تا به انسان گوشزد کند که عمر او سرمایه اصلی‌اش است.

انتهای خبر/