به گزارش خبرنگار زریوار خبر، روز یکشنبه ۱۹ اسفندماه به مناسبت هفته منابع طبیعی با حضور معاون هماهنگ کننده سپاه، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه، رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران، امام جمعه موقت، رئیس اداره کمیته امداد و جمعی از بسیجیان و مردم شهرستان در دشت بیلو (اردوگاه قدس) نهالهایی در جهت حفظ محیطزیست و منابع طبیعی کاشته شد.
ترویج فرهنگ سبز در جهت حفاظت از محیط زیست
منصور لطیفی معاون هماهنگ کننده سپاه مریوان در حاشیه این مراسم، گفت: در راستای اجرای فرمان مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مبنی بر کاشت یک میلیارد درخت توسط مردم ایران اسلامی و شعار سال، مردم شهرستان مریوان با حضور خود در این منطقه سرسبز اقدام به کاشت نهال کردند.
وی افزود: با توجه به صدماتی که آتشسوزیهای گذشته به جنگلهای شهرستان مریوان وارد کرده است بیشتر از نهالهای طبیعی مانند بلوط برای کاشت استفاده شده است.
لطیفی همچنین به همکاری مردم طبیعتدوست شهرستان مریوان با گروههای جهادی بسیج سازندگی اشاره کرد و گفت: امیدواریم این اقدام به فرهنگسازی در بین عموم مردم منجر شود.
Tuesday, 11 March , 2025