به گزارش زریوار خبر به نقل از خبرگزاری ایمنا از کردستان، اسماعیل زارعیکوشا امروز _شنبه سیام دی_ در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: دین مبین اسلام برای مقوله علم اهمیت ویژهای قائل شده است اما علمی که نافع باشد و انسان را در مسیر هدایت قرار دهد و مایه خسران و فساد جامعه نشود.
وی افزود: آموزش و پرورش پایه اصلی در جامعه است و آینده کشور به صورت مستقیم به این حوزه مربوط میشود به همین دلیل مسئولیت سنگینی برعهده ماست.
استاندار کردستان ادامه داد: گزارشهای شورای آموزش و پرورش استان نشان میدهد که سال گذشته عمده تمرکز استان بر بحث توسعه و تجهیز و ساخت و سازها بوده است که ضرورت دارد در حوزههای محتوایی نیز بیشتر ورود کنیم.
زارعیکوشا بر استفاده از ظرفیت شوراهای آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: شوراها میتوانند معیار خوبی برای نظارت و ارزیابی بر آموزش و پرورش باشند که باید بیشتر از وجود آنها بهره گرفت.
وی یکی از نکات مهم را بهرهگیری از مقوله مولدسازی دانست و تاکید کرد: با توجه به اینکه با کمبود فضای آموزشی در استان روبرو هستیم، ضرورت دارد از املاک آموزشی و اداری مازاد موجود در مرکز استان یا شهرستانها که قابلیت مولدسازی دارند استفاده کنیم.
استاندار کردستان در ادامه به نقش مهم آموزش و پرورش در انتخابات پیشرو اشاره کرد و افزود: انتظار داریم که آموزش و پرورش در انتخابات سال جاری پرچمدار اصلی مشارکتها باشد چون ظرفیت مردمی بسیاری را در اختیار دارد و باید از این ظرفیت بهره گرفت.
زارعیکوشا اضافه کرد: ما توانستهایم در این مدت برخی از نگاهها و انگارههای نامناسب را نسبت به استان بزدایم که مشارکت بالا در انتخابات نیز میتواند در این راستا مؤثر باشد.
وی تاکید کرد: هیچ تعارفی با هیچ مدیری در بحث انتخابات نداریم و مدیران استان باید اصل بیطرفی را رعایت کنند.
استاندار کردستان با بیان اینکه شخصاً عملکرد مدیران شهرستانها را رصد میکنم، خاطرنشان کرد: از مدیران آموزش و پرورش نیز همین انتظار را داریم که اصل بیطرفی را رعایت کرده تا سلامت و امنیت انتخابات تأمین شود چون هرگونه کمکاری در سلامت انتخابات به حیثیت دولت و نظام لطمه میکند.
مردم بهترین عامل برای نظارت بر آموزش و پرورش هستند
هاشم ناظمی جلالی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: از ۲۴ تا ۳۰ دی به نام هفته گرامیداشت شوراهای آموزش و پرورش نامگذاری شده که برای هر روز آن نیز روزشماری در نظر گرفته شده است.
وی افزود: مردم بهترین عامل برای نظارت بر آموزش و پرورش هستند که اگر به شوراهای آموزش و پرورش توجه شود به اهداف لازم خواهیم رسید.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان ادامه داد: سال گذشته آموزش و پرورش استان بر اساس معیارهای حوزه مشارکتهای مردمی وزارتخانه، در رده سیزدهم کشور قرار داشت که قطعاً باید این جایگاه را ارتقا داد.
ناظمیجلال گفت: ۲ شهرستان برتر کشوری و ۲ شهرستان برتر استانی را داشتهایم که امسال شهرستان مریوان با توجه به برگزاری برنامههای شاخص فرهنگی، جزو شهرستانهای برتر استان بوده است.
کمبود ۳۰۰ هزار مترمربع فضای آموزشی در کردستان
ابراهیم مرادی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: حداقل در شش منطقه استان ۳۰۰ هزار مترمربع کمبود فضای آموزشی داریم و علاوه بر این تعدادی از مدارس استان نیاز به مقاومسازی و بازسازی دارند.
وی افزود: در ۳۱ منطقه استان از جمله مساکن مهر، حداقل باید ۳۱ مدرسه ۱۲ کلاسه مشتمل بر ۴۰۰ کلاس درس ایجاد شود که ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کردستان به افزایش ۸۵ درصدی اعتبارات استانی این ادارهکل اشاره کرد و گفت: اعتبارات ما امسال از ۱۲۰ میلیارد تومان به ۲۲۲ میلیارد تومان افزایش داشته است که با این اعتبارات میتوان برخی از طرحهای نوسازی مدارس استان را دنبال کرد.
Tuesday, 3 December , 2024