به گزارش خبرنگار زریوار خبر، در پی تشدید اقدامات نظارتی بر بازار کالاهای اساسی در شهرستان مریوان روز گذشته اکیپ مشترکی متشکل از دادستان شهرستان، مدیر جهاد کشاورزی، مسئولان تعزیرات حکومتی، بازرسان سازمان صمت و نمایندگان اتاق اصناف به صورت سرزده از چندین واحد نانوایی و مرکز عرضه مرغ بازدید کردند.
در جریان این بازدیدهای میدانی که با هدف کنترل قیمتها، جلوگیری از کمفروشی و عرضه خارج از شبکه صورت گرفت، تخلفات متعددی از سوی واحدهای مورد بازرسی شناسایی شد بر همین اساس، سه واحد نانوایی به دلیل تکرار تخلفات صنفی از جمله کمفروشی، عدم رعایت وزن چانه و عرضه خارج از شبکه همچنین دو واحد عرضه مرغ که مرتکب تخلفات مشابه و متعدد شده بودند، با دستور قضایی پلمب شدند.
برخورد قاطع و بدون اغماض با هرگونه گرانفروشی، کمفروشی و اخلال در نظام توزیع مایحتاج عمومی
حجتالاسلام والمسلمین زاهد کریمی دادستان مریوان در حاشیه این بازدید، ضمن تأکید بر عزم جدی دستگاه قضا در برخورد قاطع و بدون اغماض با هرگونه گرانفروشی، کمفروشی و اخلال در نظام توزیع مایحتاج عمومی از استمرار اینگونه بازرسیها تا عادیسازی کامل بازار خبر داد.
وی همچنین از مردم خواست تا هرگونه تخلف صنفی را از طریق مراجع ذیصلاح گزارش دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
ادامه نظارتهای میدانی مستمر بر بازار
در همین راستا، سامان کامران مدیر جهاد کشاورزی مریوان نیز با اشاره به اهمیت تأمین و توزیع عادلانه اقلام ضروری، بر لزوم همکاری اصناف با قوانین و مقررات تأکید کرد و گفت: نظارتهای میدانی به صورت مستمر ادامه خواهد یافت تا بازار برای متخلفان ناامن شود.
وی افزود: هدف اصلی این اقدامات، حمایت از حقوق مصرفکنندگان و اطمینان از دسترسی عادلانه آحاد جامعه به کالاهای اساسی با قیمت مصوب و وزن قانونی است.









Tuesday, 19 May , 2026