فرماندار مریوان گفت: بسیج نقطه قوت جمهوری اسلامی است و باید با غرور و همدلی در برابر چالش‌ها ایستادگی کنیم.

به گزارش خبرنگار زریوار خبر، رزمایش بزرگ الی بیت‌المقدس ۱۶ در شهرستان مریوان با حضور فرمانده سپاه، مسئول دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه، فرماندار، جمعی از بسیجیان، مسئولین شهرستانی در سالن شهید سلیمانی این شهرستان برگزار شد و در این حاشیه این رزمایش نژاد جهانی فرماندار مریوان با ابراز دیدگاه‌های خود در مورد بسیج و چالش‌های کنونی نظام جهانی از اهمیت غرور و هویت ملی سخن گفت و تأکید کرد که این روز به عنوان روزی مبارک و خجسته، فرصتی است تا پیام آماده‌باش بسیجیان شهرستان به گوش همگان برسد.

جهانی در ادامه سخنان خود به زیبایی کلمه «غرور» اشاره کرد و گفت: غرور به اندازه خود یکی از زیباترین کلمات دنیاست، اما اگر از مرز منطق بگذرد به تکبر تبدیل می‌شود که شایسته نیست و بسیج به عنوان نقطه غرور نظام جمهوری اسلامی می‌تواند در معادلات جهانی قدرت نمایی کند.

وی همچنین به چالش‌های جدیدی که نظام جهانی با آن مواجه است، اشاره کرد و اظهار داشت: امروز در جهانی زندگی می‌کنیم که مدل‌های استکباری جدید در حال ظهور هستند و از سوی دیگر، رئیس جمهور آمریکا با وعده‌های دموکراسی همزمان به کشتار کودکان غزه پرداخته و از توافقات جهانی خارج می‌شود.

فرماندار مریوان در ادامه، به تأثیرات اقتصادی و اجتماعی جنگ‌های جدید اشاره نمود و ضمن اشاره به تحریم‌ها و مشکلات معیشتی، تأکید کرد: در چنین شرایطی بسیجیان ناامید نمی‌شوند و آن‌ها با صبر و ایستادگی در برابر مشکلات بار دیگر نشان خواهند داد که در جنگ‌های معیشتی نیز حضور دارند.

جهانی همچنین به موقعیت استراتژیک کشور ایران و اهمیت آن در معادلات جهانی پرداخت و گفت: ایران به عنوان نقطه عطف در تنظیم معادلات دینی و قومی در این منطقه نقش کلیدی دارد و جمهوری اسلامی به رغم تحریم‌ها و چالش‌ها در بین ملت‌های جهان نظام محبوبی است و این محبوبیت نباید نادیده گرفته شود.

وی به واژه «حکمرانی مطلوب» در علم سیاست اشاره کرد و بیان داشت: حکمرانی بدون مردم امکان‌پذیر نیست و جمهوری اسلامی با مدل حکمرانی خود سال‌ها قبل از کشورهای غربی به این نتیجه رسیده است که مردم باید محور حکمرانی باشند.

جهانی در پایان بر لزوم همدلی و اتحاد در بین مردم تأکید کرد و گفت: بسیج به عنوان شجره طیبه‌ای که ریشه دارد باید همچنان در مسیر پیشرفت کشور میوه‌های خود را به بار آورد و ما باید نقشه‌های پلید دشمن را با هوشیاری و انگیزه بسیار شکست دهیم و در تمامی عرصه‌ها، از جمله جنگ اقتصادی و اجتماعی، حضور فعال و مؤثری داشته باشیم.

انتهای خبر/