رئیس‌کل دادگستری کردستان گفت: در دی‌ماه سال جاری، ۱۳۹ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان توسط دستگاه قضایی استان رفع تصرف شد.

به گزارش زریوار خبر به نقل از روابط‌عمومی دادگستری کل استان کردستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی بیان کرد: از این میزان قریب به ۲۹ هکتار مربوط به شهرستان سنندج، ۵۱ هکتار مربوط به شهرستان بیجار،۱۷ هکتار مربوط به شهرستان مریوان،۱۲ هکتار مربوط به شهرستان سقز و مابقی مربوط به سایر شهرستان‌های استان است.

 رئیس‌کل دادگستری کردستان صیانت از اراضی ملی و نظارت مستمر بر اموال عمومی را یکی از اصلی‌ترین مصادیق حقوق عامه دانست و خاطرنشان کرد: با ورود دستگاه قضایی و با همکاری یگان حفاظت ادارات کل منابع طبیعی و راه و شهرسازی استان کردستان از تصرفات عوامل سودجو جلوگیری شد.

انتهای خبر/