سرپرستار اتاق عمل بیمارستان بعثت سنندج، گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون بیش از ۵ هزار عمل جراحی زنان در بیمارستان بعثت سنندج انجام شده است.

به گزارش زریوار خبر به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، نادره پیمانکار اظهار داشت: بیمارستان بعثت سنندج دارای ۶ اتاق عمل فعال است که در طول ماه جراحی‌های مختلفی از جمله جراحی زنان، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی، کانسرهای زنان، برونکوسکوپی و دندانپزشکی مخصوص بیماران خاص به‌ویژه بیماران اوتیسم در آن انجام می‌شود.

سرپرستار اتاق عمل بیمارستان بعثت سنندج افزود: پیش‌ از این، جراحی سرطان سینه در بیمارستان بعثت انجام می‌شد، اما با راه‌اندازی بیمارستان کوثر، این عمل در آنجا انجام می‌شود.

وی گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون بیش از ۵ هزار عمل جراحی زنان در بیمارستان بعثت سنندج انجام شده است.

پیمانکار با اشاره به اینکه هر ماه بیش از ۵۰۰ عمل جراحی زنان در بیمارستان بعثت سنندج انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: ۹۰ نیرو پرستار، ماما، کمک پرستار و ۲۰ متخصص زنان و زایمان و بیهوشی در بیمارستان بعثت سنندج به بیماران خدمات ارائه می‌دهند.

انتهای خبر/