فرمانده هنگ مرزی مریوان گفت: مرزبانان این هنگ در اقدامی اطلاعاتی ـ عملیاتی ۳۴۹ هزار نخ سیگار خارجی قاچاق به ارزش ۳۱ میلیارد و ۹۴۰ میلیون ریال را در نوار مرزی این شهرستان کشف و ضبط کردند.
علی دریکوند فرمانده هنگ مرزی مریوان در گفتگو با خبرنگار زریوار خبر، گفت: مرزبانان این هنگ با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی محموله قاچاق را در نوار مرزی شهرستان شناسایی و ۳۴۹ هزار نخ سیگار خارجی را کشف و ضبط کردند.
وی افزود: قاچاقچیان قصد داشتند این محموله را بهصورت غیرقانونی از مرز عبور دهند که با هوشیاری و اقدام بهموقع مرزبانان نقشه آنان ناکام ماند.
فرمانده هنگ مرزی مریوان در ادامه با تأکید بر تداوم برخورد قاطع با قاچاقچیان اظهار داشت: مرزبانان هنگ مرزی مریوان با تشدید کنترل نوار مرزی اجازه نخواهند داد مرزهای استان به جولانگاه قاچاقچیان و سودجویان تبدیل شود.
وی در پایان گفت: ارزش محموله کشفشده ۳۱ میلیارد و ۹۴۰ میلیون ریال اعلام شده است.
انتهای پیام/
https://zariwarkhabar.com/?p=17289









Friday, 16 October , 2026