به گزارش زریوار خبر، افشین خوشگوار در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید که با حضور دانشآموزان و مسئولان استانی برگزار شد، ضمن تبریک بازگشت دانشآموزان به محیط مدرسه، اظهار داشت: بازگشت به مدرسه پس از تعطیلات تابستانی، بازگشت به کانون تربیت و پرورش شهروندانی سالم و متعهد برای آینده کشور است.
وی با اشاره به برنامهریزی گسترده سه ماهه ادارهکل آموزش و پرورش استان برای ساماندهی ۳۲۴ هزار و ۸۱۸ دانشآموز کردستانی، افزود: این دانشآموزان در قالب ۱۵ هزار و ۵۱۵ کلاس درس و ۳ هزار و ۲۱۰ مدرسه، سال تحصیلی جدید را آغاز کردهاند.
خوشگوار با رد تصور عمومی مبنی بر تعطیلی آموزش و پرورش در فصل تابستان، تأکید کرد: تابستان پرکارترین فصل ما برای بسیج منابع مالی و انسانی جهت ایجاد محیطی پویا و باطراوت برای دانشآموزان بود که با رهبری مدیرکل آموزش و پرورش استان محقق شد.
معاون تربیتبدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت حفظ انسجام ملی در برابر توطئههای دشمنان، تصریح کرد: دشمن با هدفگیری مراکز علمی و آموزشی، قصد ضربه زدن به اراده و پیشرفت کشور را دارد؛ لذا تقویت بنیه علمی و حفظ وحدت و همدلی در مدارس، وظیفهای راهبردی است.
وی با استناد به پیام مقام معظم رهبری، «قدرت برآمده از دانش همراه با تقوا و اخلاق» را شمشیر برنده نظام تعلیم و تربیت در مواجهه با تهدیدها دانست.
خوشگوار با بیان اینکه آموزش و پرورش در دولت چهاردهم و با نگاه ویژه رئیسجمهور در صدر مسائل کشور قرار گرفته است، به تشریح دستاوردهای عمرانی پرداخت و گفت: در سال گذشته ۶۷ هزار مترمربع و امسال ۳۷ هزار مترمربع به فضای آموزشی استان افزوده شده است.
وی همچنین افزود: در حوزه ورزش دانشآموزی، طی دو سال اخیر ۹۰ هزار مترمربع به فضای ورزشی استان اضافه شده که موجب رشد دوبرابری سرانه این فضاها از ۲۷ صدم به ۵۴ صدم مترمربع گردیده است.
معاون تربیتبدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان با تقدیر از اقدامات صورتگرفته در شهرستان مریوان و همکاری خیرین و مسئولان محلی، یادآور شد: با مدیریت تیم فعلی آموزش و پرورش مریوان، شاهد تحولات امیدآفرینی در این شهرستان هستیم.
خوشگوار در پایان خاطرنشان کرد: اولویت اصلی آموزش و پرورش استان در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶، ارتقای سلامت جسمانی و روانی دانشآموزان، آموزش مهارتهای زندگی، مهارتهای اجتماعی و ترویج فرهنگ ورزش است، چرا که دانشآموزان امروز، مدیران و مسئولان فردای این مرز و بوم خواهند بود.
انتهای خبر/









Wednesday, 23 September , 2026