عالم اهل سنت مریوان با یادآوری حماسه‌های تاریخی کردستان و تأکید بر پیوند ناگسستنی ملت و رهبری، مراسم تشییع رهبر شهید را عرصه‌ای برای نمایش شکوه ملی و پاسخ به دشمنان دانست.

ماموستا امجد محمودی عالم اهل سنت مریوان در گفتگو با خبرنگار زریوار خبر، با بازگشت به حافظه جمعی ملت، یادآور استقبال بی‌نظیر و حماسی مردم کردستان در سال ۱۳۸۸ شد؛ روزگاری که کردستان با ایستادگی خود، معادلات سیاسی منطقه را تغییر داد.

وی تأکید کرد: امروز در آستانه رخدادی بزرگ، تاریخ بار دیگر در حال تکرار است، اما این بار با ابعادی فراتر و با نگاه جهانی که حتی کشورهای اروپایی و اسلامی را برای تماشای این شکوه، به خود جذب کرده است.

ماموستا محمودی با نگاهی تحلیلی به پیوند عاطفی میان مردم و رهبری، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی نه بر پایه‌های گذرا، بلکه بر خون جگرِ ایثارگران و شهدا بنا شده است؛ ملتی که با تقدیم عزیزترین فرزندان خود، این پرچم را برافراشته و هرگز اجازه نخواهد داد دست نااهلان، حتی برای لحظه‌ای، به دستاوردهای این مسیر رسید.

وی در بخشی از سخنان خود که از منظر وحدت مذهبی و قومی بیان شد بر جایگاه ویژه رهبر شهید در قلب کردستان اشاره کرد.

عالم اهل سنت مریوان با اشاره به توجه خاص ایشان به ظرفیت‌های فرهنگی استان و احترام متقابل ایشان به علما، روحانیون، ادبا و به‌ویژه پیوند صمیمانه با طریقت‌های نقشبندیه و قادریه، خاطرنشان کرد: این مراسم، تنها یک تشییع معمولی نیست؛ بلکه عرصه‌ای برای نمایش همزیستی مسالمت‌آمیز و انسجام میان تمامی اقوام، مذاهب و طیف‌های مختلف جامعه است.

وی در پایان، حضور در این مراسم را نه یک تکلیف تشریفاتی، بلکه یک «پیمان خونین و وفادارانه» دانست که در آن، مردم کردستان باید بار دیگر با حضوری میلیونی، پاسخ گویای تمام دشمنان و مژده‌دهنده به جهانیان باشند که پیوند میان ملت و رهبری، فراتر از زمان و مکان است.

انتهای خبر/