کارشناس مسائل سیاسی گفت: غنی‌سازی اورانیوم حق مسلم جمهوری اسلامی ایران است و مقام معظم رهبری و مسئولان نظام بر اهمیت حفظ این توانمندی تأکید دارند.

محمد کیوان کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار زریوار خبر، به بررسی نکات مهمی که مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در حرم حضرت امام خمینی (ره) در سالگرد ارتحال ایشان مطرح کردند، پرداخت و با اشاره به اهمیت این بیانات، گفت: این نکات در این موقعیت بسیار حائز اهمیت است.

کیوان به موضوع غنی‌سازی اورانیوم اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در فرمایشات خود به سیاست‌های کلان نظام جمهوری اسلامی در مقابل آمریکا پرداختند.

وی ادامه داد: از بدو پیروزی انقلاب اسلامی، نظام جمهوری اسلامی همواره به دنبال تعامل و ارتباطات گسترده با همسایگان، کشورهای اسلامی و همچنین کشورهای اروپایی بوده است.

این کارشناس سیاسی به مذاکرات اخیر ایران اشاره کرد و گفت: در ماه‌های گذشته، مذاکرات ایران مجدداً آغاز شده که یکی از مسائل مطرح شده، بحث غنی‌سازی اورانیوم است.

وی با انتقاد از سیاست‌های آقای ترامپ، افزود: متأسفانه آنچه که در فضای مجازی و تریبون‌ها اعلام می‌شود با آنچه که در روی کاغذ هست، بسیار متفاوت است و آنچه که آنها دنبالش هستند، این است که ما در داخل ایران غنی‌سازی نداشته باشیم و این توان را از ما بگیرند.

وی تأکید کرد: این کار به واقعیت شدنی نیست و همان‌طور که رئیس‌جمهور محترم و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی در وزارت امور خارجه و در نشست‌های مختلف اعلام کرده‌اند، حق غنی‌سازی محفوظ است و قابل‌مذاکره نیست.

کیوان همچنین به ایستادگی و توان هسته‌ای ایران اشاره کرد و گفت: ایران تا به امروز در بحث مسائل هسته‌ای باتوجه‌به نیاز مبرمی که به انرژی هسته‌ای دارد، به‌ویژه در زمینه رادیو داروها و انرژی، نیاز استراتژیک دارد.

وی افزود: راهبرد نظام جمهوری اسلامی همیشه از موضع قدرت بوده و این سیاست ادامه خواهد داشت.

این کارشناس مسائل سیاسی در ادامه به عقلانیت در مسئله هسته‌ای اشاره کرد و گفت: اگر ما یک مسئله را از عشق بگذریم، قطعاً آمریکا مسائل دیگری مانند موشکی، حقوق بشر و مسائل دیگر را پیش خواهد کشید.

وی با ابراز امیدواری نسبت به درایت دولت و وزارت امور خارجه، گفت: ان‌شاءالله این مسائل دنبال خواهد شد و فشارهایی که رژیم صهیونیستی به آمریکا وارد می‌کند، چاقوی نظام جمهوری اسلامی نخواهد بود.

کیوان در پایان خاطرنشان کرد: با تدبیر کارگزاران نظام و هوشمندی مردم شریف ایران ان‌شاءالله این سیاست‌ها به نتیجه خواهد رسید.