کامیون‌داران مریوانی با حضور در گلزار شهدای تا پایانه مرز باشماق همدردی خود را با خانواده‌های جان‌باختگان حادثه تلخ بندر شهید رجایی ابراز کردند.

به گزارش خبرنگار «زریوار خبر»، ظهر امروز کامیون‌داران مریوانی در یک اقدام انسانی و با حضور در گلزار شهدای شهر با قرائت فاتحه همدردی خود را با خانواده‌های جان‌باختگان حادثه تلخ بندر شهید رجایی ابراز کردند و نشان دادند که در این روزهای سخت همبستگی و حمایت از یکدیگر را فراموش نکرده‌اند.

متحد بودن جامعه حمل‌ونقل شهر مریوان در غم جان‌باختگان بندر شهید رجایی

در حاشیه این مراسم، اسماعیل احمدی فرماندار مریوان در پی حادثه تلخ بندر شهید رجایی که منجر به جان‌باختن جمعی از همکاران در صنعت حمل‌ونقل شد، ابراز همدردی کرد.

وی با اشاره به این حادثه ناگوار، گفت: همه ما از این واقعه ناراحت هستیم و متأسفانه جمع کثیری از همکاران ما جان خود را ازدست‌داده و به شهادت رسیدند. همچنین، تعدادی جانباز و مجروح نیز در این حادثه وجود دارند.

احمدی افزود: خانواده‌های زیادی داغدار این حادثه هستند و ما به‌عنوان جامعه حمل‌ونقل کشور، احساس مسئولیت می‌کنیم و به همین منظور، تجمعی در گلزار شهدای شهر مریوان برگزار شد که در آن، شرکت‌کنندگان با قرائت فاتحه و ابراز همدردی با خانواده‌های جان‌باختگان یاد همکاران خود را گرامی داشتند.

وی همچنین بیان کرد: مسیر گلزار شهدا شهر تا پایانه مرزی باشماق به یاد همکاران عزیزمان که جان خود را برای اعتلای این مملکت فدای کردند، طی شد.

احمدی در پایان، درود خود را به این خدمتگزاران در بخش صنعت حمل‌ونقل ارسال کرد و بر اهمیت یادآوری فداکاری‌های آنان تأکید کرد.